HomeDossiersSGP 2014-2018

SGP 2014-2018

SGP (2014-2018)

 

Gemeenteraadsverkiezingen Staatkundig Gereformeerde Partij - Ermelo

Op 19 maart 2014 voerde Leo van der Velden de SGP-lijst in Ermelo aan bij de gemeenteraadsverkiezingen.

We zijn deze verkiezingen ingegaan met de slogan: "SOCIAAL,GELOOFWAARDIG, PRAKTISCH". Al deze eigenschappen zijn van toepassing op de Staatkundig Gereformeerde Partij.

Verkiezingsprogramma 2014-2018

Wat wij belangrijk vinden!

- Zondagsrust: Waarborging van zondagsrust in Ermelo - De zondag is door God ingesteld als rustdag, tot Zijn eer! Los van ons principiële standpunt, blijkt er bij de winkeliers veel weerstand te zijn om de winkels op zondag te openen.
- Ruime voor de agrarische sector:  Al jaar en dag zetten wij ons in voor de agrariërs die het buitengebied bevolken. Wij willen dat de gemeente zich maximaal inzet om het (boeren)bedrijf in het buitengebied te behouden!
- Leefbaar Speuld: Aandacht voor Speuld in de gemeenteraad! - Hierbij kunt u denken aan het uitvoeren van de dorpsvisie voor Speuld, het verkorte van de aanrijtijden van hulpdiensten, glasvezelaansluitingen en het beperken van wildschade.
- Verkeersstroom eerlijk delen: De SGP pleit voor goede ontsluiting van de wegen. We kunnen het helaas niet iedereen naar het zin maken, daarom zijn wij van mening dat de lasten eerlijk verdeeld moet worden.
- Stop verspilling: De gemeente zal steeds meer moeite moeten doen om de begroting rond te krijgen. De SGP wil dat er vooral kritisch wordt gekeken naar uitgaven die niet noodzakelijk zijn. Ons motto luidt: kostenbeheersing door uitgavebeperking!
- Goed wonen voor jong en oud: De vraag en het aanbod van woningen in onze gemeente zullen beter op elkaar afgestemd moeten worden. Ons streven is dat er voor jong en oud in de behoefte wordt voorzien en dat beide tevreden zijn met de woning en hun woonomgeving.

Verkiezingsprogramma 2014-2018

Laatste nieuws

Overige artikelen