6 maart 2014

SGP Ermelo/Speuld lanceert verkiezingsspecial!

De SGP Ermelo/Speuld lanceert een prachtig vormgegeven verkiezingsspecial, waarin de eerste vijf kandidaten van de lijst aan het woord komen. Ook worden in deze verkiezingsspecial belangrijke SGP-punten toegelicht! Deze flyer wordt Ermelo-breed verspreid!

Lees de verkiezingsspecial hier!

Een enkel citaat uit deze verkiezingsspecial: 

Leo van der Velden, SGP Lijsttrekker: Wat is je drijfveer om voor de SGP actief te zijn in deze gemeente?
Ik zie het als een voorrecht om mijzelf namens zoveel mensen te mogen inzetten voor Ermelo. Ik wil graag onze SGP-visie op de samenleving verwezenlijken en in daden omzetten. Gods Woord is daarbij het Kompas, hoe goed we ook ons best doen, we weten ons afhankelijk van Zijn zegen.

Aan één van de SGP-jongeren wordt gevraagd waarom SGP gestemd wordt. Leendert Blok: “Uiteraard stem ik op 19 maart SGP! De SGP is voor mij een partij met inhoud, die duidelijk weet en laat merken waarvoor ze staan. Het beleid met betrekking tot mobiliteit en de starterswoningbouw spreken mij aan.”

In de komende weken wordt deze verkiezingsspecial verspreid. Deze verkiezingsspecial niet ontvangen? Neem dan even contact op met Lourens van Dalfsen (contactgegevens onder 'bestuur').