4 maart 2014

Politiek in Ermelo is puur stemmen op de persoon

De uitspraak deden ze gisteravond tijdens de stamppotten-maaltijd die SGP Ermelo voor bewoners van de kleine kernen hield in de Ontspanningszaal van Staverden.

 
Landelijk stemt ondernemer Dick Bilder (Vakschilders Ermelo) niet SGP, plaatselijk wel. Wat alles heeft te maken met de persoon Leo van der Velden, lijsttrekker SGP Ermelo. Dick mag je gerust een fan van Leo noemen.
 
"Het is heel belangrijk dat je gehoord wordt. Als je een probleem hebt reageert Leo er altijd direct op. Hij is heel laagdrempelig, kan altijd en is breed vertegenwoordigd in de Ermelose samenleving."
 
Ondernemer Gert van den Broek (VDB-recreatie groep) is het roerend met Dick eens. "Ik mag niet stemmen in Ermelo, omdat ik in Putten woon. Maar stel dat, dan zou ik op Leo stemmen."
 
Speciale gast tijdens de maaltijd was Elbert Dijkgraaf, Tweede Kamerlid voor de SGP. Hij nam alle tijd voor een gesprek met belangstellenden. "Het is vooral opsnuiven wat er leeft in Ermelo. Ieder wil zo zijn of haar eigen verhaal kwijt. Die meneer in de rolstoel bijvoorbeeld omdat hij zich zorgen maakt over zijn Wajong-uitkering. Of een boer die moeite heeft met de toename van regels waar ze aan moeten voldoen. Maar ook een ondernemer die zich zich afvraagt waarom de gemeente altijd zo moeilijk doet met het verstrekken van vergunningen. In die zin is het contact met Leo van der Velden zo fijn. Plaatselijk problemen kunnen we op landelijk niveau misschien voor elkaar krijgen."
 
bron: www.ermelo.nieuws.nl