19 maart 2018

Bekijk onze belangrijkste standpunten

Bekijk de belangrijkste standpunten van de SGP

De gemeenteraadsverkiezingen komen er aan. Op 21 maart stemt de Gemeente Ermelo. Het is belangrijk om een weloverwogen keuze te maken waar je achter kunt staan. Wij presenteren je daarom graag nogmaals onze standpunten. Bekijk onze video's om onze belangrijkste standpunten aan te horen. 

Stem 21 maart op lijst 6, stem SGP!

1. Windenergie

Wat vind jij: wel of geen windmolens in onze buitengebieden?

Wij voorzien een wildgroei van windmolens in het buitengebied van Ermelo. Want waarom zou de een het wel mogen en de ander niet? Financiële belangen krijgen de overhand, waardoor horizonvervuiling op de loer ligt. Er zijn legio alternatieven. Samenwerken met buurgemeenten als Zeewolde waar al windmolens staan. Bekijk de video voor ons standpunt.

2. Wonen en werken in Ermelo

Er zijn genoeg banen in Ermelo. Huisvesting is echter een probleem door een te laag woningaanbod.

Werken combineren met wonen moet beter kunnen in Ermelo.

3. Kerntaken van Gemeente Ermelo

De Gemeente Ermelo moet zich richten op haar kerntaken. Wij vinden dat belastingen niet moeten worden verhoogd, daarvoor is een kleine krachtige lokale overheid essentieel.

De SGP is voor een kleine, klantvriendelijke en efficiënt werkende gemeente Ermelo.

Wil jij dit ook? Stem dan toekomstgericht! Stem lijst 6, stem SGP!

4. Zwembad Calluna

Ermelo heeft geld als water, maar dat verdampt snel als het aan alle andere partijen in onze gemeenteraad ligt. Een zwemkaartje wordt straks duurder, maar jaarlijks moeten we dan met elkaar nog 1 miljoen euro bijleggen. Dat gaat er bij u toch ook niet in? Alleen al van dat geld kunnen we ongeveer 200.000 kaartjes kopen voor Bosbad Putten en kan iedere Ermeloër daar 8 x per jaar GRATIS zwemmen.

Wilt u ook alleen verantwoorde uitgaven? Stem dan toekomstgericht! Stem lijst 6, stem SGP!