10 februari 2014

Aansprekende SGP-punten in Ermelo!

Verkiezingsprogramma 2014 – 2018 ‘Sociaal Geloofwaardig en Praktisch’

Al jarenlang staat de SGP in Ermelo voor deze drie kernwoorden. In de afgelopen 4 jaar heeft de SGP dit ook in de praktijk gebracht. Het is onze ambitie om, met Gods hulp, deze kernwoorden de komende vier jaar weer voor u waar te maken. We rekenen op uw stem!

Wat willen wij de komende 4 jaar voor u betekenen?

Zondagsrust Waarborging van zondagsrust in Ermelo - De zondag is door God ingesteld als rustdag, tot Zijn eer! Los van ons principiële standpunt, blijkt er bij de winkeliers veel weerstand te zijn om de winkels op zondag te openen.

Ruime voor de agrarische sector Al jaar en dag zetten wij ons in voor de agrariërs die het buitengebied bevolken. Wij willen dat de gemeente zich maximaal inzet om het (boeren)bedrijf in het buitengebied te behouden!

Leefbaar Speuld Aandacht voor Speuld in de gemeenteraad! - Hierbij kunt u denken aan het uitvoeren van de dorpsvisie voor Speuld, het verkorte van de aanrijtijden van hulpdiensten, glasvezelaansluitingen en het beperken van wildschade.

Verkeersstroom eerlijk delen De SGP pleit voor goede ontsluiting van de wegen. We kunnen het helaas niet iedereen naar het zin maken, daarom zijn wij van mening dat de lasten eerlijk verdeeld moet worden.

Stop verspilling De gemeente zal steeds meer moeite moeten doen om de begroting rond te krijgen. De SGP wil dat er vooral kritisch wordt gekeken naar uitgaven die niet noodzakelijk zijn. Ons motto luidt: kostenbeheersing door uitgavebeperking!

Goed wonen voor jong en oud De vraag en het aanbod van woningen in onze gemeente zullen beter op elkaar afgestemd moeten worden. Ons streven is dat er voor jong en oud in de behoefte wordt voorzien en dat beide tevreden zijn met de woning en hun woonomgeving.

Lees hier het hele verkiezingsprogramma!